31 d’ag. 2010

Festes Mare de Déu de Gràcia, 2010



PROGRAMA DE LES FESTES DE LA MARE DE DÉU DE GRÀCIA (Vila-real, setembre 2010)

Dissabte 28
15.00 h Al pavelló Bancaixa, inici de la XXX edició de les 24 hores de bàsquet. Exposició commemorativa. Organitza penya L a Merla amb la col·laboració de l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.



DIMECRES 1
16.00 h Muntatge de cadafals.
19.30 h A la plaça de la Vila, acte oficial d’inauguració del XXIII Festival Internacional de Danses. Ballet de las Américas, Colòmbia; Ergyron, República de Txucotka (Federació Russa); Gehem, Turquia; grup de danses E l Raval. Organitza grup de danses El Raval, patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
20.30 h A la sala de teatre E ls XIII, lliurament de trofeus dels Jocs Esportius Locals d’hivern 2009-2010 i estiu 2010. Organitza Regidoria d’Esports, patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.



DIJOUS 2
18.30 h A la plaça Major, tallers d’animació dels països participants en el XXIII Festival Internacional de Danses.
22.30 h XXIII Festival Internacional de Danses. A l’Auditori Municipal actuació del grup Ballet de las Américas, Colòmbia; grup de danses E l Raval. Organitza grup de danses El Raval, patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.



DIVENDRES 3
13.00 h Obertura de la festa al parc de la Panderola, amb volteig de campanes i descàrrega de coets.
13.15 h Inauguració del Casal del Vi, a la plaça del Llaurador.
13.45 h Inauguració de la 20a Fira de la Tapa, al carrer de l’Hospital, organitzada per la C omissió de Penyes amb la col·laboració de la Junta de Festes de Vila-real.
14.00 h Al carrer de l’Hospital, actuació inaugural de la Fira de la Tapa a càrrec del DUO SIEMPRE CON SWING I ROBERTO OCAÑA.
18.00 h Eixida de la imatge de la Mare de Déu de Gràcia des de l’ermita.
19.00 h Recepció de la Mare de Déu de Gràcia davant del col·legi dels pares carmelites pel poble, penyes, reina i dames, autoritats i clero. Tradicional traca i solta de coloms. Seguidament processó pel següent itinerari: carrer de l’Ermita i l’església Arxiprestal on s’entonarà el Tota Pulcra.
20.15 h Als balcons de l’Ajuntament, lliurament de la Clau de la Festa i a continuació Crida de la Festa a càrrec de la Sra. Alicia Llop Nácher.
21.00 h A la Fira de la Tapa, al carrer de l’Hospital, actuació musical a càrrec del grup de rock metal SUDIK. Patrocina La Alacena de Teruel.
22.00 h Al carrer de l’Escultor Amorós, VIII Refugi Rock. Organitza pub Refugi i col·labora la Junta de Festes de Vila-real.
23.00 h A la plaça Major, XXIII Festival Internacional de Danses. Actuació dels grups de danses: grup La Aljama, Bétera (Camp del Túria); Ballet de las Américas, Colòmbia; Ergyron, República de Txucotka (F. Russa); Gehem, Turquia. Organitza grup de danses El Raval, patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
23.00 h Al carrer de Benedito núm. 6, IV Festival Click & Scroll. Organitza Penya Penyae.
23.30 h Al carrer de Betxí encreuament amb el Raval del C arme, embolada d’un bou en sac, de nom Blanquillo, de la ramaderia DE L'ERMITA, amb recorregut pels carrers Betxí,Tremedal, Salvador i Raval del Carme. Organitza la penya El Soll.
00.00 h Al carrer de la Penitència, núm. 2, I Concurs de DJ. Organitza penya El Bequelló.
00.00 h Al carrer del Molí, núm. 4, inauguració del nou casal i V festa Blood amb Sergio Rodríguez DJ. Organitza penya Mustafà.
00.00 h Al carrer del C rist de la Penitència, núm. 43, V aniversari amb festa Tribeka. Organitza penya La Sissa.
00.00 h Al carrer del Salvador, núm. 62, I Festival remember amb DJ Diego-Boys i Rafa Urbaneja-Space Ibiza. Organitza penya Beu i Fuig.



DISSABTE 4
08.00 h Encierro pel recinte de la Vila, amb bestiar de la ramaderia de GERMÁN VIDAL. Patrocina la Junta de Festes de Vila-real.
09.00 h Al camp de tir Sant Huberto del Grau de C astelló, tir social a la guatla. Organitza Societat de Caçadors La Dehesa, patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
09.30 h Al carrer de Josep Ramon Batalla, núm. 8, 8é Esmorzar paranyer, homenatge a Vicent Agulleiro. Organitza penya E l Minaor amb la col·laboració de la penya El Sifó i Apaval.
09.30 h A la placeta de l’Arbre del D esmai (encreuament entre el carrer de València i l’avinguda d’Itàlia), XII Campionat de petanca. Organitza l’AV Barri de l’Hospital, patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
10.30 h A la plaça Major, X Concentració de SEAT 600 i cotxes clàssics, organitza AC Socarrats.
11.00 h Al carrer Major Sant Jaume, jocs tradicionals infantils i tallers de ball dels països participants en el XXIII Festival Internacional de Danses.
11.00 h Al c/Indústria, tècniques de relaxació i respiració amb estiraments. Organitza el Club de Kung-Fu de Vila-real, patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real i l’associació esportiva cultural i arts marcials de Vila-real.
12.00 h Al pati del C asal de Festes (camí de Betxí), 63é Concurs de paelles per a penyes, organitza la Comissió de Penyes, patrocina la Fundació Caixa Rural Vila-real. Col·labora la Junta de Festes.
12.00 h Al pati del Casal de Festes (camí de Betxí), 3r Concurs de salpicó durant el Concurs de paelles. Organitza penya l’Empedrat. Patrocina restaurant Al d’Emilio.
12.00 h Al carrer del Salvador, núm. 62, revetlla popular. Organitza penya Beu i Fuig.
14.00 h Al restaurant E ls XIII, dinar de germanor. Organitza l’associació de pensionistes i jubilats Del Prado. A continuació, a la seu de l’associació, ball amb orquestra, patrocinat per la Junta de Festes de Vila-real.
17.00 h Al CEAM, ball inaugural de festes, orquestra patrocinada per la Junta Festes.
17.00 h Al circuit del camí de les Voltes i l’av. Bèlgica, reunió d’escoles de ciclisme Trofeu Verge de Gràcia. Organitza Club Ciclista Campió Llorens de Vila-real. Patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
17.00 h Al pavelló Bancaixa, gala d’arts marcials. Organiza club esportiu Maykun Vila-real, patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
17.00 h Al carrer de la Sang, mercat de productes artesans dels països participants en el XXIII Festival Internacional de D anses. Organitza grup de danses El Raval, patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
18.00 h A la plaça de Mossén Ballester, exhibició popular d’escacs. Organitza Club d’Escacs Vila-real. Patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
18.00 h A la sala d’actes de la C aixa Rural, concert. Organitza la Societat de Música Acadèmica.
18.30 h Bou per la vila, amb el bou núm. 52 de nom Zancudo de la ramaderia de PUERTO FRONTINO i el bou núm. 68 de nom Protegido de la ramaderia de Javier Guardiola Domínguez. Patrocina la Junta de Festes de Vila-real.
18.45 h A la plaça Major, moda al carrer, desfilada de models. Patrocina B.R. Asociados SL, agencia de seguros AXA. Col·labora la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
19.00 h Obertura d’exposicions:
• Museu de la Ciutat Casa de Polo:
Pascual Arnal..................................... Fotografia
• Casa de l’Oli:
17a Mostra concurs de fotografies “El món del parany”, organitza penya L’Embolic i l’associació de paranyers APAVAL i la col·laboració de la Regidoria de Museus.
• Comunitat de Regants, av. La Murà, núm. 9 (sala d’actes)
Pascual Canós Cotolí....................... Il·lustracions de tècnica mixta
• Marcana (c/ Sant Roc, 52):
Pepe Biot / Llorens Gil..................... Olis
• A la sala d’exposicions Els Lluïsos:
Vicente Ventura Punzano................ Dibuix a llapis
• A l’associació de veïns La Sénia (c/ La Plana, 13, baix):
Exposició de labors, bijuteria i quadres pintats pels veïns
• A les sales d’exposicions de la Caixa Rural:
Exposició col·lectiva......................... Olis
F. Folguera i V. Usó.......................... Fotografia
Antonio Gómez.................................. Olis
Marín Alloza....................................... Obres Netart
Mar Martínez Navarro...................... Acrílics
Walmer Sendim................................. Pintura i xilografia
19.30 h Desfilada folklòrica internacional per la plaça de la Vila, Major Sant Jaume, Bayarri, Raval de Sant Pasqual i plaça de Sant Pasqual. Organitza grup de danses El Raval, patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
20.00 h Al carrer de Josep Ramon Batalla, núm. 8, actuació de Pepe Goteras, amb música i varietats. Organitza penya El Minaor.
21.00 h A la Fira de la Tapa, actuació musical a càrrec de BARON DANDY Y SUS RUMBEROS. Patrocina Unió Musical Espanyola.
23.00 h A l’Auditori Municipal, XXIII Festival Internacional de Danses, actuació
del grup E rgyron, República de Txucotka (F. Russa) i de Gehem, Turquia. Organitza grup de danses E l Raval, patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
23.00 h Al carrer de Torrehermosa, núm. 35, festa de l’espuma II aniversari, penya Borratxo L’Últim amb Ivan DJ (house) i DJ Parra (comercial).
23.00 h Al carrer de la Pietat, núm. 48, festa Pachanreggaeton. Organitza penya L’Embolat.
23.30 h Bou embolat, amb els mateixos bous de la vesprada. Embolades al carrer de Josep Ramon Batalla, a l’encreuament amb el Raval del Carme. Patrocina la Junta de Festes de Vila-real.
00.00 h Al recinte del Mercat (al costat de C arrefour), I Festival Vila-real Balla,
fins a la matinada. Organitza Friday & FUTURA FM, patrocina: D iscoteca Blood.
00.00 h A la plaça de Sant Pasqual, 6é Aniversari Bombo Groc Vila-real amb discomòbil. Col·labora La Tasca.
00.00 h Al carrer de l’Ecce Homo, núm. 43, carajillada popular. Organitza
penya El Sifó.
00.00 h Al carrer de Santa Bàrbara, núm. 99, disco mòbil. Organitza penya Resaca.
00.00 h Al carrer del C ronista Traver, núm. 34, 8é Festival electrohouse amb els DJ Fran Ibáñez (Kokoro Productions i Futura FM) i D ani Rodríguez
(Subliminal House). Organitza penya Vaser Keno.
00.00 h Al carrer de la Penitència, núm. 2, disco mòbil amb Nebher DJ. Organitza penya El Bequelló.
00.00 h A la plaça de José Soriano, 11é Festival remember. Organitza penya El Barral.
00.00 h Al carrer del Molí, núm. 4, festa remember amb DJ Miki de Kyoto. Organitza penya Mustafà.
00.00 h Al carrer de Buenos Aires, núm. 10, I Festa Gossip. Organitza penya Samfaina.
01.00 h Al carrer de Sant Joan, núm. 42, III Festa petarda amb DJ Palmito. Organitza penya Postiguet.
02.00 h Al carrer de Betxí, núm. 8, resopar popular. Organitza penya Sursum Corda.



DIUMENGE 5
08.00 h Diana a càrrec de la colla de dolçainers i tabaleters E l Trull de Vila-real pels carrers de la ciutat.
10.00 h Al recinte de la Mayorazga, tir i arrossegament. Organitza associació cultural esportiva Tir i Arrossegament Hípica. Patrocina Junta de Festes de Vila-real i Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
10.30 h A l’església Arxiprestal, missa solemne en honor a la patrona de la ciutat, la Mare de D éu de Gràcia, amb l’assistència de la reina i dames de la ciutat i autoritats. A continuació, processó pels carrers: Sant Antoni, Zumalacárregui, Major Sant D oménec, plaça Major, plaça de la Vila, Major Sant Jaume, Pere III, Cova Santa, plaça Major, plaça de la Vila i C omte Albay fins a l’església Arxiprestal.
11.00 h Al c/ Indústria, taller de defensa personal per a dones i xiquets/es. Organitza el Club de Kung-Fu de Vila-real, patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real i l’associació esportiva cultural i arts marcials de Vila-real.
14.00 h Mascletà a la plaça de la Panderola, a càrrec de la pirotècnia Martí.
16.00 h I Concurs nacional de guinyot al bar C onsolación. Organitzen les penyes Extraviats i L’Esclafit.
18.00 h A la sala d’actes de la C aixa Rural, concert. Organitza la Societat de
Música Acadèmica.
19.15 h A l’encreuament del carrer Major Sant Doménec i carrer de Cervantes, concentració de penyes, entitats, veïns i veïnes per a participar en l’ofrena.
19.30 h Ofrena de flors per les entitats ciutadanes, penyes, veïns i veïnes per la plaça Major, plaça de la Vila i carrers Major Sant Jaume, carrer Bayarri i Sant Roc fins a l’església Arxiprestal. Organitza la Comissió de Penyes. Col·labora la Junta de Festes.
20.30 h A la Fira de la Tapa, al carrer de l’Hospital, festa Mahou amb regals, sorpreses i la millor música del moment. Patrocina Cerveza Mahou.
21.30 h A la plaça de la Vila, activitat de promoció del valencià. Es realitzarà una
campanya informativa per a potenciar l’ús del valencià en les activitats festives, organitzat per la Secretaria Autònomica de Política Lingüística de la Conselleria d’Educació amb la col·laboració de Controlaclub.
22.30 h Cloenda del XXIII Festival Internacional de D anses a la plaça Major, amb la participació dels grups: grup Ballet de las Américas, C olòmbia; E rgyron, República de Txucotka (F. Russa); Gehem, Turquia; grup de danses El Raval. Organitza grup de danses El Raval, patrocina l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
23.30 h Al carrer de l’Exèrcit, núm. 3, festa de Cap d’Any d’estiu amb campanades, raïm de la sort i cotilló. Organitza penya Pocs i Bojos.



DILLUNS 6
11.00 h A la plaça Major, VIII Gimcana especial: “Passeig per la nostra ciutat”, campanya de sensibilització d’accessibilitat al medi urbà de les persones amb minusvalidesa. Organitza Acudim.
13.00 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia EL PINCHO. Patrocinades per la Junta de Festes de Vila-real.
15.30 h Al carrer del C ardenal Tarancón, núm. 9, III Torneig de pòquer modalitat Hold´em Texas. Organitza penya Café´n´sal.
16.00 h Al carrer de l’Hospital (davant de la capella del Sant C rist), JUGANT, JUGANT..., activitats per als menuts amb una festa infantil. Organitza la Comissió de Penyes i patrocina Espectáculos Pirámide.
17.00 h Al C lub de Pàdel Vila-real, I Torneig de pàdel per a penyes. Fase eliminatòria fins al divendres dia 9. Organitza penya Galligotes. Patrocina Club de Pàdel Vila-real.
18.30 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia CANTERA. Patrocinades per la Junta de Festes de Vila-real.
18.30 h E n la casa social de la C ongregació de Filles de Maria Immaculada, exposició de mantellines.
19.00 h A la Fira de la Tapa, espectacle de màgia amb el MAGO PERETE. Patrocina la Comissió de Penyes.
19.00 h Al casal de la penya L ’Embolic, III Tast de vins de les terres de Castelló. Presentació del Clos d’Esgarracordes del celler Barón d’Alba, SL, de les Useres. Organitza penya L ’Embolic. Col·labora Junta de Festes.
21.00 h A la seu de l’associació de pensionistes i jubilats L a Murà, sopar de pa i porta amb la típica xulla, tot seguit ball amb orquestra, patrocinat per la Junta de Festes de Vila-real.
21.00 h A la seu de l’associació de pensionistes i jubilats D el Prado, sopar, tot seguit ball amb orquestra, patrocinat per la Junta de Festes de Vila-real.
22.00 h Tradicional Xulla pels carrers de la ciutat.
22.00 h Al CE AM, ball patrocinat pel Consell d’Usuaris de CEAM.
23.30 h Al Raval del C arme, orquestra nit de la xulla a càrrec de l’orquestra GRUPO POMPEYA. Organitza la Comissió de Penyes i col·labora la Junta de Festes.
00.00 h Al carrer de la Penitència, núm. 2, karaoke popular. Organitza penya El Bequelló.



DIMARTS 7
16.00 h Al carrer del C ardenal Tarancón, núm. 9, I Torneig futbol 3. Organitza penya Café´n´sal.
17.00 h Al carrer de Santa Bàrbara, núm. 99, gran festa infantil amenitzada per Ludoteca Jocs. Organitza penya Resaca.
17.30 h A la plaça Major, JUGANT, JUGANT..., activitats per als menuts amb jocs tradicionals organitzats per C reu Roja Joventut. C ol·labora la Junta de Festes de Vila-real.
18.00 h Al pavelló Bancaixa, V Galifainal four de bàsquet. Organitza penya Galifardeu, patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
18.30 h Bou per la vila, amb el bou núm. 5 de nom Mesalino de la ramaderia DOÑA CARMEN BORRERO RODRÍGUEZ, patrocinat per la penya Beu i Fuig i el bou núm. 138 de nom Quitasueños de la ramaderia SANTIAGO D OMEC Q BOHORQUEZ, patrocinat per la penya taurina Guarismo 9.
19.30 h Al recinte del Mercat (al costat de C arrefour), festa de la 3a edat, amb degustació d’un berenar popular i, tot seguit, ball amb orquestra. Patrocinen la Junta de Festes de Vila-real i la Fundació Caixa Rural de Vila-real.
19.30 h Al carrer de Betxí, núm. 8, berenar popular de llesquetes amb ou i mistela. Organitza penya Sursum Corda.
20.00 h A la Fira de la Tapa, al carrer de l’Hospital, vesprada de monòlegs. Patrocina Pub Cocoon Day & Night.
22.00 h Al carrer de Josep Ramon Batalla, 17é Macrosopar de penyes, amb disco mòbil. Organitza la C omissió de Penyes i patrocina la Junta de Festes.
22.00 h Al carrer del C ardenal Tarancón, núm. 9, I Macarronà CES. A continuació, disco mòbil Espectáculos L a C lave. Organitza penya Café´n´sal.
23.00 h A la plaça del L laurador, actuació de LOS CHUNGUITOS patrocinada per la Junta de Festes de Vila-real.
23.30 h Bou embolat amb els bous de la vesprada i amb embolada al carrer de Josep Ramon Batalla, a l’encreuament amb el Raval del Carme.



DIMECRES 8
14.00 h A la Fira de la Tapa, al carrer de l’Hospital, V Dinar de les dones amb l’actuació de DJ Palmito. Organitza penya Bandolers.
14.30 h Al restaurant Menfis, dinar de germanor, seguidament ball patrocinat pel Consell d’Usuaris de CEAM.
17.00 h A la plaça de la Panderola, JUGANT, JUGANT…, activitats per als menuts amb parc infantil. Organitza la Junta de Festes de Vila-real, patrocina Fundació Caixa Castelló-Bancaixa.
17.00 h Cercavila amb xaranga pels carrers del poble de les penyes Pocs i Bojos i 1 Bou + per fer l’entrada dels caixons dels bous. Organitza penya Pocs i Bojos.
18.30 h Bou per la vila, amb el bou núm. 120 de nom Vencedor de la ramaderia CANAS VIGOUROUX, patrocinat per la penya 1 Bou + i el bou núm. 4 de nom Babieco de la ramaderia LOS RECITALES, patrocinat per la penya Pocs i Bojos.
18.30 h Al carrer d’Artana, núm. 2, II Concurs de Beba zumo de cebada. Organitza penya La Esquina del Cantó.
19.00 h Bingo i porrat popular al carrer del Bisbe Rocamora, núm. 62. Organitza penya El Garbonet.
19.00 h Al carrer del Molí, núm. 4, I Concurs de sangria amb degustació. Organitza penya Mustafà.
21.00 h A l’església Arxiprestal, serenata a la Mare de Déu de Gràcia, a càrrec de la rondalla de Betxí. Organitza Congregació de Filles de Maria Immaculada.
21.00 h A la Fira de la Tapa, actuació musical a càrrec del DUO SIEMPRE CON SWING I ROBERTO OCAÑA. Patrocina Unió Musical Espanyola.
23.00 h Encierro de bous embolats pel recinte de la vila, amb bestiar de la ramaderia EL C ASTELL . Patrocina l’associació Amics del Bou.
23.30 h Bou embolat, amb el mateixos bous de la vesprada. Embolades al carrer de Josep Ramon Batalla, a l’encreuament amb el Raval del Carme.
00.30 h Al recinte del Mercat, 4t Concurs de búfals. Organitza la Comissió de Penyes i patrocina Espectáculos Pirámide.
01.30 h Al recinte del Mercat, repartiment dels lots de menjar per al Concurs d’empedraos. Organitza la C omissió de Penyes. Patrocina Fundació Caixa Rural Vila-real, amb la col·laboració de la Junta de Festes.
02.00 h Al recinte del Mercat, 14é Concurs d’empedraos. Tot seguit disco mòbil. Organitza la C omissió de Penyes. Patrocina C arrefour i Fundació Caixa Rural Vila-real, amb la col·laboració de la Junta de Festes.



DIJOUS 9
11.00 h A la plaça de la Panderola, inauguració del MERCAT MEDIEVAL. Continuará els dies 10, 11 i 12. Organitza Medievals Segle XIII. Patrocinat per la penya Bequelló i la Junta de Festes de Vila-real.
13.00 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia BENAVENT. Patrocinades per la Junta de Festes de Vila-real.
14.30 h Al restaurant Menfis, dinar de germanor. Organitza l’associació de pensionistes i jubilats L a Murà. Patrocinada per la Junta de Festes Vila-real.
17.00 h A la plaça Major, JUGANT, JUGANT..., activitats per als menuts amb una festa infantil. Organitza Junta de Festes de Vila-real. Patrocina Fundació Caixa Castelló Bancaixa.
17.00 h Al carrer de Buenos Aires, núm. 10, I Concurs d’estirar la corda. Organitza penya Samfaina.
18.00 h A la seu de l’associació de pensionistes i jubilats La Murà, ball.
18.30 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia BENAVENT. Patrocinades per la Junta de Festes de Vila-real.
18.45 h Al carrer de Betxí, núm. 8, I Campionat de truc per a penyes. Inscripcions fins al dimarts dia 7 al casal. Organitza penya Sursum Corda.
19.00 h A la sala de teatre Els XIII, gala 15é Aniversari de la revista POBLE,
amb el sorteig en directe de dos viatges a Mallorca per a quatre persones.
20.00 h A la C iutat E sportiva del Villarreal C F, X Torneig Mustafà Cup de futbol 7. Organitza penya Mustafà.
21.00 h A la Fira de la Tapa, actuació musical a càrrec de TIRANT LO ROCK. Patrocina Unió Musical Espanyola.
22.00 h Al recinte del Mercat, 19a Nit de penyes amb tombet de bou, amb l’actuació de l’orquestra L A MODA i disco mòbil. Organitza la C omissió de Penyes. Patrocina Fundació Caixa Rural Vila-real, amb la col·laboració de la Junta de Festes.
22.30 h A l’Auditori Municipal, teatre a càrrec del grup de teatre Tabola amb la representació dels sainets valencians La caiguda del balcó, de Paco Comes, i Ahí va eixa bomba, de Manuel Fenollosa.



DIVENDRES 10
11.00 h A la plaça de la Panderola, MERCAT MEDIEVAL. Continuará els dies 11 i 12. Organitza Medievals Segle XIII. Patrocinat per la penya Bequelló i la Junta de Festes de Vila-real.
13.00 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia PAIPORTERO. Patrocinades per la Junta de Festes de Vila-real.
18.00 h Al carrer de Lluís Vives, núm. 20, xocolatada popular. Organitza penya L’Esclafit.
18.00 h A l’església Arxiprestal concert d’orgue barroc, a càrrec dels organistes Vicente Flich i Augusto Belau.
18.30 h Vaques a la zona de cadafals, a càrrec de la ramaderia PAIPORTERO. Patrocinat per la Junta de Festes de Vila-real.
19.00 h Al camp municipal Fundació Flors, 1a semifinal del IV Trofeu Ciutat de Vila-real de futbol infantil. Organiza C lub E sportiu Vila-real. C olabora l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
20.00 h A la plaça de la Vila, ARRELS, IV Mostra de cultura i tradicions populars, ball de plaça, organitzat pel grup de danses El Raval.
20.30 h Al camp municipal Fundació Flors, 2a semifinal del IV Trofeu Ciutat de Vila-real de futbol infantil. Organitza Club Esportiu Vila-real. Col·labora l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
21.00 h A la Fira de la Tapa, al carrer de l’Hospital, actuació musical a càrrec del grup d’afrojazz ASIMEWOLE , dances i ritmes ètnics africans. Patricina Unió Musical Espanyola.
22.00 h A la plaça Major, 2n Macrosopar de disfresses per a penyes, amb disco mòbil. Organitza la Comissió de Penyes i col·labora la Junta de Festes.
23.30 h A la plaça del L laurador, actuació de LOS DELINQÜENTES, patrocinada per la Junta de Festes de Vila-real.
00.00 h Al carrer del Taronger, núm. 19, festival de playbacks “Memorial Juanjo Garcia” amb actuacions dels membres de la penya. Organitza penya L’Esquella.
00.00 h Al carrer Major Sant D oménec, núm. 24, festa 20é aniversaridel pub Vil Blues amb el D J Paco Vil. E n finalitzar, tradicional empedrao per als assistents. Organitza penya El Cordonet.
00.00 h Al carrer del Salvador, núm. 62, ball de disfresses amb disco mòbil. Organitza penya Beu i Fuig.
00.00 h Al Raval del C arme, núm. 20, festa eivissenca amb Roberto Galán DJ de Futura FM. Organitza penya L’Abaetjo.
01.00 h Al carrer de C arinyena, núm. 71, disco mòbil amb D J Pascual. Organitza penya Extraviats.
01.00 h Al carrer de l’Hospital, núm. 21, I Festa Bé i Avant sound amb DJ Milka i DJ Mane Ghetta. Organitza penya Bé i Avant.
05.00 h Al carrer de l’Exèrcit, núm. 3, desdejuni popular. Organitza penya Pocs i Bojos.



DISSABTE 11
08.00 h Encierro pel recinte de la vila, amb bestiar de la ramaderia GERMÁN VIDAL. Patrocina la Junta de Festes de Vila-real.
08.00 h Al local del Slot Club Vila-real (c/Calvari, 131) V Resistència 6h Slot per equips. Organitza Slot Club Vila-real. Patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
09.00 h A la plaça Major, Dia de la foto, organitzat per l’associació fotogràfica Sarthou Carreres.
10.00 h A la plaça Major, III Concentració de màquines de raure. Tot seguit, desfilada pels carrers: Ramón y C ajal, av. Pius XII, Josep Ramon Batalla, Vicent Sanchiz, Ermita, Almassora, Vicent Amorós, Joan Baptista Llorens, Riu Ebre, Francesc Tàrrega, La Murà, Ramon y Cajal i plaça Major. Organitza penya Cèltic Submarí.
10.00 h A l’oficina principal de la C aixa Rural, jornada de portes obertes als veïns i veïnes per a visitar les instal·lacions i obres d’art de la Caixa Rural. Romandrà oberta des de les 10.00 fins a les 14.00 h.
10.30 h Al camp municipal Fundació Flors, 3r i 4t lloc del IV Trofeu Ciutat de Vila-real de futbol infantil. Organiza Club Esportiu Vila-real. Colabora l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
11.00 h A la plaça de la Panderola, MERCAT MEDIEVAL. Continuarà el dia 12. Organitza
Medievals Segle XIII. Patrocinat per la penya Bequelló i la Junta de Festes de Vila-real.
12.00 h Al camp municipal Fundació Flors, final del IV Trofeu Ciutat de Vila-real de futbol infantil. Organiza Club Esportiu Vila-real. Colabora l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
13.00 h Al carrer de l’Escultor Amorós, festa asturiana. Organitza pub Refugi.
16.00 h Jornada de portes obertes a la seu del Slot C lub Vila-real (c/Calvari, 131). Organitza Slot C lub Vila-real. Patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
17.00 h Visita al parany ubicat a la rotonda de l’av. E uropa. Organitza la penya L’Embolic i APAVAL. Patrocina la Regidoria de C ultura de l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
17.00 h Al pavelló Bancaixa, gala d’arts marcials. Organiza club esportiu Maykun Vila-real, patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
18.00 h Al Club de Pàdel Vila-real, semifinals i final del I Torneig de pàdel per a penyes. Organitza penya Galligotes. Patrocina Club de Pàdel Vila-real.
18.00 h Al Raval del Carme, núm. 14, 12a Degustació de faves vesprada de bous. Organitza penya El Casalet.
18.30 h Bou per la vila, amb el bou núm. 58 de nom Soldador de la ramaderia SÁNCHEZ DE YBARGÜEN i amb el bou núm. 88 de nom Impresionante de la ramaderia de CRISTHOPHE YONNET. Patrocina Comissió de Penyes.
19.00 h Al pavelló Campió Llorens, partit d’handbol, agermanament amb Vilanova i la Geltrú. Organitza el Club Handbol Vila-real, patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
19.00 h A l’Auditori Municipal, XXIII Concurs Internacional de Reclam. Organitza la penya L ’Embolic i APAVAL. Patrocina la Regidoria de Cultura de l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
19.30 h Al carrer de Betxí, núm. 8, degustació de mojitos. Organitza penya Sursum Corda.
20.00 h A la Fira de la Tapa, Festa FUTURA FM amb música, regals i moltes sorpreses. Col·labora Disco Namala. Patrocina ràdio Futura FM.
23.00 h A la plaça Major, nit andalusa amb les actuacions del grup REVOLERO i el ballet Pasión Flamenca. Organitza Associació Cultural Flamenca de Vila-real. Col·labora la Junta de Festes de Vila-real.
23.00 h Al carrer de la Pietat, núm. 48, festa Electroremember. Organitza penya L’Embolat.
23.30 h Bou embolat amb els mateixos bous de la vesprada i amb embolades al carrer de Josep Ramon Batalla, a l’encreuament amb el Raval del Carme.
00.00 h Al carrer de Santa Bàrbara, núm. 99, gran festa 15é aniversari amb disco mòbil (DJ C heka) i festa de l’espuma. A la matinada, tradicional torradeta de sardines. Organitza penya Resaca.
00.00 h Al carrer de la Penitència, núm. 2, festa remember a càrrec de Nebher DJ. Organitza penya El Bequelló.
00.00 h Al carrer del Molí, núm. 4, festa retrospective amb Ivan DJ versus DJ Rob. Organitza penya Mustafà.
00.00 h Al carrer de Benicarló, núm. 60, festa amb disco mòbil. Organitza penya El Quinqué.
00.30 h Al carrer del C ronista Traver, núm. 34, disco mòbil. Organitza penya Vaser Keno.
00.30 h Al carrer de Betxí, núm. 8, festa alemanya amb DJ Naranjito. Organitza penya Sursum Corda.



DIUMENGE 12
08.00 h Desmuntatge de cadafals.
10.00 h Al Trinquet Municipal Salvador Sagols, IV Campionat d’escacs Ciutat de Vila-real. Organitza C lub d’Escacs Vila-real. Patrocinat per l’Il·lm. Ajuntament de Vila-real.
11.00 h A la plaça Major, exhibició de gossos raters. Organitza associació Gos Rater de Vila-real.
11.00 h A la plaça de la Panderola, MERCAT MEDIEVAL. Organitza Medievals Segle XIII. Patrocinat per la penya Bequelló i la Junta de Festes de Vila-real.
13.00 h A la Fira de la Tapa, festa Coca-Cola amb música, regals i moltes sorpreses. Patrocina Coca-Cola.
17.00 h Ofrena de flors a la Mare de D éu de Gràcia a l’església Arxiprestal, realitzada per la reina i dames de la ciutat. A continuació, processó de retorn de la imatge de la patrona fins a la seua ermita.
17.00 h Al CE AM, ball, orquestra patrocinada per la Junta de Festes de Vila-real.
20.00 h A la Fira de la Tapa, continuació de la festa Coca-Cola amb música, regals i moltes sorpreses. Patrocina Coca-Cola.
23.30 h Traca final de festes, des de l’església Arxiprestal fins al temple de Sant Pasqual. Patrocina la Junta de Festes de Vila-real.
00.00 h Al pàrquing de l’avinguda d’Europa, castell final de festes a càrrec de la pirotècnia Martí, patrocinat per la Junta de Festes de Vila-real.

Laulauenlaseuatinta

Laulauenlaseuatinta
https://laulauenlaseuatinta.carrd.co/

La Guerra de Successió a Vila-real

Himne a Vila-real (1274-2024)

Posts més consultats

Visualitzacions de pàgina l'últim mes